1. Alege produsul dorit

Folositi meniul din stanga pentru a naviga prin lista de produse. Puteti sa optati pentru anumite criterii pentru a diminua cautarea dumneavoastra. In momentul in care ati gasi produsul cautat si ati scris cantitatea dorita, va rugam sa apasati pe butonul Adauga in cos.

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/produsele dorite, veti fi redirectionat spre pagina de comanda (Cosul de cumparaturi). In aceasta etapa puteti sa actualizati cantitatea dorita, sa eliminati un produs sau sa continuati cumparaturile. In momentul in care ati finalizat orice modificare dorita, apasati butonul Livrare si plata.

3. Finalizare comanda

In aceasta etapa va trebui sa completati urmatoarele date:

– Datele de contact si date de facturare: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

– Mesaj: daca aveti o informatie suplimentara de oferit va rugam sa o completati in campul aferent.

Dupa ce ati completat campurile necasare apasati butonul Finalizare comanda.

Atentie! Va rugam sa verificati cu atentie datele inscrise in formular. S.C. DYNAMIC PRINT SOLUTIONS S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile sau informatiile eronate transmise.

O comanda este incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra cu mesajul Confirmare comanda.

Comanda telefonica

Un agent de vanzari va prelua comanda dumneavoastra la unul dintre numerele noastre de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Telefon: 0749 590 804

Urmariti-ne pe Facebook

Cookie-uri