Tricouri personalizate

Afișez toate cele 11 rezultate

 
DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 
Best Sales

Tricouri personalizate

Classic

15,38 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Classic Heavy

22,33 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Classic NEW

14,59 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Colormix

29,52 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

COTTON HEAVY

39,83 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

FIT-T LS

29,13 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Pique

38,52 lei Fără TVA
Best Sales

Tricouri personalizate

SINGLE J.

33,02 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Tricou Polo maneca lunga

46,09 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

URBAN

46,09 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

V-NECK

19,04 lei Fără TVA

Tricouri personalizate

Printre cele mai populare materiale promotionale ale anului, continua sa se numere articolele de imbracaminte, intre acestea se regasesc si in acest sezon: tricouri personalizate, camasi, maiouri, tricouri cu maneca lunga, veste si bluze fleece.
Articolele de imbracaminte personalizate pot fi adaptate si integrate in campanii de marketing, in functie de sezon. Impactul tricourilor personalizate este mare, deoarece, mesajele transmise pot fi vizualizate de un numar foarte mare de oameni.

Tricouri personalizate – materiale promotionale cu eficenta ridicata, dovedita

Studiile de specialitate au demonstrat ca cele mai eficente campanii au ca elemente distinctive de promovare tricouri personalizate. Culorile, logourile, mesajele si imaginile imprimate sunt rapid asociate cu campania initiata.

Tricourile sunt elemente versatile, eficiente, ce pot fi utilizate in campanii de marketing, publicitare, dar si ca elemente distinctive in timpul seminariilor, evenimentelor si a trainingurilor. Pot fi oferite partenerilor de afaceri, colaboratorilor, angajatilor, internilor si publicului tinta.

Tricori personalizate, materiale prietenoase usor de purtat

Pentru a va veni in ajutor, am pregatit un stoc generos de tricouri de cea mai buna calitate, ce pot fi rapid personalizate. Modelele pe care le-am achizitionat sunt realizate in totalitate din bumbac, astfel incat sunt prietenoase cu pielea, nu produc alergii si pot fi folosite cu succes in orice sezon. Suntem mandri sa anuntam ca avem un stoc mare si o gama foarte variata de modele si culori de tricouri, perfecte pentru personalizare.

Calitatea este un detaliu esential in business-ul pe care il dezvoltati, deoarece clientii si colaboratorii asociaza calitatea materialelor promotionale cu calitatea serviciilor pe care le oferiti. Noi venim cu cele mai bune solutii in materie de tricouri personalizate, care sa va ajute sa va creati o imagine premium.

Modelele de tricouri propuse pentru personalizare au croiala tubulara si sunt usor de utilizat. Sunt moi si placute la atingere si sunt confortabile in timpul purtarii, deci aceste obiecte publicitare sunt utilizate, nu uitate intr-un dulap. Un alt aspect care trebuie mentionat la aceste tricouri personaizate este durabilitatea. Stofele naturale folosite, au rezistenta ridicata la curatari repetate. Deci banii alocati pentru astfel de materiale publicitare sunt in fapt investitii inteligente.

Metodele de imprimare pentru aceasta gama de tricouri personalizate sunt cele de sublimare, transfer termic si serigrafie. Personalizarea realizata prin aceste procedee este extrem de complexa si durabila. Mesajele imprimate prin tehnicile mentionate sunt durabile chiar si in mediile exterioare si nu isi pierd aspectul cand, obiectele sunt supuse la agenti de curatare agresivi.

Pentru a va ajuta sa optimizati cheltuielile de productie, venim cu materiale promotionale calitative si preturi competitive. Ofertele de pret pot fi solicitate online, direct de pe pagina noastra, printr-un simplu clik. Fiecare oferta lansata este diferita de la un client la altul, de la comanda la comanda. Dimensiunea mesajului, suprafata de imprimare, metoda de inscriptionare folosita si cantitatea de tricouri personalizate comandate sunt cateva detalii de care tinem cont cand realizam oferta!