DYNAMIC PRINT a investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Totul despre cartile de vizita

Cartile de vizita au fost folosite inca din urma cu cateva secole. Chiar daca parerile multora in ceea ce priveste aceste accesorii numite carti de vizita sunt diferite, eu sunt de parere ca ele chiar reprezinta un accesoriu indispensabil in afaceri.

Daca in urma cu acum cateva secole nu toti isi puteau confectiona carti de vizita, in ziua de astazi lucrurile s-au schimbat semnificativ. Astfel ca, in ziua de astazi, mai toti patronii de firme, directorii si angajatii companiilor, au carti de vizita. Desigur, si tipurile de carti de vizita sunt unele mult mai moderne in ziua de astazi, lucru care se datoreaza avansarii tehnologiei.

Daca multi dintre dumneavoastra vedeti cartile de vizita ca pe niste simple fituici de marimi mici, trebuie sa va spun ca nu este deloc asa, deoarece efectul acestora este unul mult mai mare, iar persoanele care le-au folosit si le folosesc stiu la ce ma refer.

Desigur, nu toate aceste carti de vizita au un efect pozitiv, deoarece printre cartile de vizita folosite se afla si din cele care nu sunt create cu bun gust si pe care cei ce le primesc nu doresc sa le pastreze. Tocmai acesta este motivul pentru care vreau sa va spun cateva lucruri despre cum ar trebui sa arate niste carti de vizita care sa aiba un efect pozitiv asupra celor ce le primesc.

In primul rand, de pe orice carte de vizita nu trebuie sa lipseasca informatii precum: numele si logo-ul companiei sau sloganul acesteia, prenumele si numele persoanei care ofera cartea de vizita, functia acesteia si datele de contact. Iar aici as vrea sa va mai expun niste aspecte pe care este necesar sa le luati in considerare.

Exista destul de multe confunzii in cazul numelor de familii imprimate pe carti de vizita, tocmai din acest motiv este indicat ca numele de familie sa fie scris intotdeauna cu majuscule.

Printre datele de contact ce trebuiesc imprimate pe carti de vizita trebuie sa se numere neaparat adresa postala, numarul de telefon si fax, adresa de e-mail si nu in ultimul rand pagina web ( daca exista). In concluzie, trebuie sa stiti ca aceste carti de vizita nu trebuie sa fie umplute de informatii, insa ele trebuie neaparat sa le lase intotdeauna o impresie placuta celor care le primesc si sa ii faca pe acestia sa nu isi doreasca sa scape de ele in cel mai scurt timp.

In ceea ce tine de dimensiunile cartilor de vizita va pot spune ca printre cele mai folosite dintre acestea se numara: ISO 216 (fotmat AB), care au dimensiunile 54X86; formatul European, care are dimensiunile 55X85mm; formatul US, care are dimensiunile 51X89 mm si formatul japonez cu dimensiunile 55X91mm. In Romania insa, exista doua formaturi utilizate in mod frecvent, iar acestea sunt 50X90 mm si 55X85 mm.

Va mai pot spune cateva lucruri si despre suport, deoarece acesta poate consta in carton dublucretat de 300 sau de 350 gmp sau cartoane special de la 220 si pana la 320 gmp. Aceste cartoane pot avea culori si texture variate, iar cu ajutorul lor se pot realiza niste carti de vizita unice si exact pe placul dumneavoastra.

Printre suporturi se mai poate utiliza si poliesterul, care de asemenea poate ajuta la realizarea unor carti de vizita cu un aspect extrem de placut. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca, prin combinarea unora dintre aceste tipuri de suporturi, se pot crea niste carti de vizita remarcabile si destul de frumoase.

Si atunci cand vine vorba despre finisari, aici putem discuta despre plastifiere, rotunjirea colturilor, stantare, aplicarea de lac selectiv, folio sau emboss. Plastifierea poate fi una mata, lucioasa sau texturata, insa este indicat ca aceasta sa se faca doar in cazul cartoanelor dublucretate. In ceea ce priveste rotunjirea colturilor, trebuie sa stiti ca aici se pot rotunji toate sau doar cele pe care doriti dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti si faptul ca stantarea poate avea un efect destul de mare si poate da o anumita forma cartii de vizita. Aplicarea lacului selectiv are rolul de a scoate in evidenta unele elemente grafice ale cartii de vizita.

In concluzie va pot spune ca, atunci cand doriti sa comandati carti de vizita este indicat sa tineti cont de absolut toate aspectele prezentate mai sus. Iar asta deoarece numai asa puteti avea parte de niste carti de vizita remarcabile si care va vor ajuta destul de multe in afaceri. Mai mult decat atat, acestea vor lasa o impresie destul de placuta celor care le primesc, iar acestia din urma va vor aprecia mai mult.

Daca doriti sa va comandati carti de vizita, trebuie sa stiti ca va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii la preturi accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *