Sacose

Afișez toate cele 18 rezultate

 
DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Sacose

Aloe

8,37 lei

Sacose

Blaster

1,02 lei

Sacose

Boqueria

3,91 lei

Sacose

Cattyr

3,49 lei

Sacose

Dhar

7,11 lei

Sacose

Fair

1,58 lei

Sacose

Jazzin

1,49 lei

Sacose

Kolonaki

4,53 lei

Sacose

Konsum

2,35 lei

Sacose

Kustal

4,31 lei

Sacose

Longish

4,56 lei

Sacose

Pungi hartie

0,84 lei Fără TVA

Sacose

Rambla

2,19 lei

Sacose

Shanti

13,65 lei

Sacose

Shorty

4,57 lei

Sacose

Sorak

2,57 lei

Sacose

Tizzy

10,66 lei

Sacose

Tucson

4,25 lei

Sacose personalizate

Punem la dispozitie sacose personalizate din bumbac, hartie si polipropilena intr-o gama variata ca paleta cromatica si dimensiuni. Aceste materiale promotionale sunt extrem de populare si eficiente. Pungile personalizate sunt tot mai folosite pentru promovarea imaginii si au costuri foarte mici, pot fi distribuite ca materiale promotionale la targuri, intruniri, expozitii, seminarii, conferinte, training-uri sau alte tipuri de evenimente. Aceste materiale promotionale pot fi folosite de orice companie, indiferent de obiectul de activitate sau dimensiune. Folosirea acestor accesorii promotionale sunt o dovada de profesionalism, implicare si devotament, in plus sunt o metoda eficientea de a asigura viziblitatea elementelor de branding distinctive pentru companie.
Sacose personalizate rapid
Stocul intern de sacose este unul foarte bogat si foarte variat. Detinem in stoc zeci de mii de tipuri si modele de sacose, ce pot fi usor personalizate cu datele si logo-urile oferite de beneficiar. Asiguram livrare gratuita pentru comenzile mai mari de materiale promotionale, in orice zona din tara.
Daca produsele dorite nu sunt pe stoc, promitem sa le achizitionam, sa le personalizam si sa le livram in cel mai scurt timp cu putinta. Timpul de livrare, pentru comanda lansata va fi cunoscut de client, imediat dupa plasarea solicitarii.

Sacose personalizate prin diverse tehnici speciale
Toate tipurile de sacose pot fi personalizate fata-verso, prin tehnici speciale specifice fiecarui tip de material. Nu conteaza dimensiunea si nu este importanta forma; in aceasta situatie este esential mesajul transmis!
In functie de materialul dorit, sacosele pot fi personalizate prin diferite tehnici cu informatiile cerute. Folosim doar tehnici de personalizare prietenoase dar durabile, astfel ca mesajul imprimat sa fie rezistent si usor de observat.
Metoda de imprimare o alegem doar impreuna cu clientii, in functie de tipul materialului din care este realizata sacosa. Metoda folosita permite imprimarea intr-o parte sau pe toata suprafata a mesajului dorit; pe o singura fata sau pe ambele parti. Decizia finala poate fi luata dupa vizualiarea mostrelor.
Servicii de personalizare sacose disponibile online si telefonic
Personalizam numeroase tipuri de sacose: sacose bumbac, sacose polipropilena si sacose hartie, preturile difera in functie de modelul ales dar si de dimensiunea mesajului imprimat.

Oferim solutii personalizate pentru fiecare afacere, deci ne puteti contacta online sau telefonic, pentru a dezbate cele mai mici detalii ale comenzii. Alegeti sa colaborati cu noi si veti cunoaste de la inceput toate detaliile cu privire la comanda, de la alegerea tipului de sacosa, la metoda de personalizare folosita, date cu privire la costuri si livrare.

Sacose personalizate, avantaje

Sacosele personalizate au devenit printre cele mai apreciate materiale promotionale, datorita numeroaselor moduri in care pot fi intrebuintate. Utilitatea pungilor, nu este insa singurul motiv pentru care acestea au devenit atat de populare. Mesajele imprimate au grad mai ridicat de vizibilitate, fata de alte materiale, deci impactul vizual al elementelor de brand este mai mare. Sunt durabile si pot fi folosite pe termen lung, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si pot fi usor reciclate, dupa ce si-au indeplinit rolul functional.