Pixuri personalizate

 
DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Instrumentele de scris continua sa fie materiale promotionale foarte eficiente in campaniile de marketing. Oferim servicii de personalizare pentru diferite modele de pixuri: pixuri metalice, pixuri plastic, pixuri biodegradabile, pixuri bambus, pixuri stylus. Instrumentele din oferta noastra au grad ridicat de utilizare, aspect modern si pot fi utilizate cu succes in campaniile traditionale sau in cele moderne. Sunt dispozitive prietenoase cu organismul uman si mediul incojurator, pentru ca sunt confectionate din materiale reciclabile.

Punem la dispozitie o gama foarte variata de pixuri personalizate realizate din materiale de plastic, metal sau biodegradabile. Aceste elemente au avantajul ca sunt usor de folosit ca instrumente de scris, usor de utilizat ca materile promotionale, au impact deosebit, sunt usor de transportat si au costrui mici de productie. Stocul nostru contine o varietate mare de modele de pixuri, cu finisaje premium care asigura materile publicitare de calitate superioara, asfel incat scopul propus este indeplinit cu succes.

Pixuri personalizate pentru orice varsta si orice tip de eveniment

Modele de pixuri propuse de fima noastra vin cu nuante dinamince, vibrante sau sobre cu aspect profesional. Pot fi folosite in diferite tipuri de campanii publicitare, sponsorizari si alte tipuri de evenimente. Pot fi oferite copiilor scolari, datorita aspectului jucaus, sau pot oferite partenerilor de afaceri datorita materilelor premium profesionale.

Pixurile pe care le recomandam sunt materiale exceptionale ce pot fi acordate ca daruri corporate, alaturi de alte materiale publicitare. Sunt perfecte pentru a fi oferite angajatilor care lucreaza la birou sau la evenimentele diferite precum seminari, traninguri, targuri, s.a.

Pixuri personalizate, instrumente cu grad de utilizare ridicat

Modele de pixuri personalizate disponibile in stocul nostru sunt eficente datorita principalei functii: de a nota informatii. Dispunem insa de instrumente de scris care depasesc aceasta atributiune si pot fi folosite ca element de navigare pe dispozitivele cu touch screen. In plus, pixurile personalizate pot fi solutia perfecta pentru multi dintre colaboratori, acestea actioneaza ca reminder pentru cei care le folosesc, astfel pot fi desoperite solutii idele la momente de cumpana, si pot fi reinnoite colaborari avantajoase.

Metode de personalizare simple cu rezultate de durata

Tehnicile pe care le folosim pentru personalizarea pixurilor sunt simple, dar asigura rezultate de durata. Cele doua metode utilizate pentru imprimarea mesajelor pe pixurile promotionale sunt tampografia si prin UV. Aceste tehnici, permit imprimarea unui numar mare de mesaje intr-un timp foarte scurt.

Pixurile promotionale din plastic, bambus si metal pot fi inscriptionate cu informatii inedite, logo-uri sau mesaje grafice reprezetnative. Tehnicile folosite asigura durabilitate mesajeor in conditii speciale de folosire. Pot fi utilizate cu maini uscate, umede, transpirate, fara as-i pierde din aspectul premium. Cu ajutorul culorilor si a semnelor grafice, pixurile personalizate pot deveni accesorii cu adevarat interesante si atractive pentru colectionarii amatori.

Pixuri personalizate, materiale promotionale eficiente si ieftine
Un detaliu care a dus la transfomarea pixurilor in „vedete”, printre instrumentele de marketing sunt costurile mici de achizitie si personalizare. Si pentru ca dorim sa fim competitivi, am realizat oferte de pret cu adevarat impresioante. Avem oferte speciale pentru fiecare categorie, pentru fiecare model si pentru fiecare metoda de imprimare a mesajelor.

Stocul nostru de pixuri personaliziate este unul valoros, si te poate ajuta sa iti propulsezi afacerea! Solicita oferta si iti vom raspune fata intarziere!