Pixuri metalice

Afișez toate cele 11 rezultate

Pixuri metalice

Pix Channel

1,67 lei

Pixuri metalice

Pix Danus

1,96 lei

Pixuri metalice

Pix Fokus

3,39 lei

Pixuri metalice

Pix Haiti

1,94 lei

Pixuri metalice

Pix Lane

1,87 lei

Pixuri metalice

Pix Ledger

3,72 lei Fără TVA

Pixuri metalice

Pix Neyax

2,56 lei
NEW

Pixuri metalice

Pix Rampant

3,39 lei Fără TVA

Pixuri metalice

Pix Rossi

6,99 lei Fără TVA

Pixuri metalice

Pix Spaik

4,51 lei Fără TVA
Best Sales

Pixuri metalice

Pix Vesta

1,87 lei

Personalizam pixuri metalice pentru diferite campanii si evenimente. Punem la dispozitie o gama variata de pixuri metalice simple sau cu stylus, perfecte pentru a fi personalziate cu mesaje si logo-uri speciale. Modelele propuse sunt o garantie a bunului gust, datorita carcaselor metalice deosebite si a finisajelor impecabile.

Am pregatit o gama variata de culori pentru pixuri metalice personalizate, astfel incat modele alese sa se potriveasca perfect cu campania pe care o derulati. Pixurile disponibile in stocul nostru sunt perfecte pentru un numar mare de evenimente, pot fi oferite in campanii publicitare, promotionale sau pentru sponsorizari. Sunt, alaturi de calendare, agende si insigne personalizate, elemente publicitare eficiente. Pot fi instrumentele de scris perfect, utilizate in timpul seviciului, de angajatii firmei.

Folosim tehnici de personalizare durabile

Tehnicile de personalizare propuse sunt Gravura laser, Tampografie, Print UV. Aceste metode asigura rezultat deosebite de lunga durata. Pentru ca dorim sa oferim doar calitate superioara, am achizitionat doar pixuri metalice cu caracteristici premium, pe care imprimam mesajele comandate. Datorita tehnicilor folosite, rezultatele obtinute sunt exceptionale. Pixurile astfel personalizate isi pastreaza aspectul chiar si cand sunt intens utilizate. Aceste materiale promotionale pot fi folosite in interior, in exterior, cu mainile uscate sau transpirate.

Pixuri metalice, accesorii ieftine de inalta calitate

Costul redus pentru achizitionarea si personalizarea acestor pixuri, va permite sa cheltuiti bugetul eficient. Preturile propuse de firma noastra sunt competitive, sunt usor de suportat atat de companiile mici cat si de cele mari. Achizitionarea pixurilor metalice personalizate, reprezinta in fapt o investitie inteligenta, datorita durabilitatii si a impactului pe care il ofera.

Cacteristici pixuri metalice persoanlizate

Modele propuse au garantia calitatii si a bunuluii gust. Invelisul metalic, fin ofera aspect premium desavarsit, dar si durabilitate crescuta. Aceste pixuri sunt prevazute cu sistem special stylus, deci pot fi folosite pentru a lansa comenzile pe dispozitivele cu touchscreen.

Cu o lungime de 10 cm si un diametru de 14mm, sunt ergonomice si usor e folosit.