Pixuri din bambus

Afișez toate cele 5 rezultate

 
DYNAMIC PRINT a investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Pixuri din bambus

Pix Bashania

1,76 lei Fără TVA

Pixuri din bambus

Pix Bripp

2,21 lei

Pixuri din bambus

Pix Ethic

1,70 lei

Pixuri din bambus

Pix Pati

1,78 lei

Pixuri din bambus

Pix Tashania

1,71 lei

Va suntem alaturi in campaniile si evenimentele de promovare a imaginii, de aceea am pregatit cele mai apreciate si mai eficiente solutii pentru a va construi si sustine imaginea in afaceri. Pentru ca dorim sa va sustinem, am introdus in oferta noastra o gama variata de pixuri bambus, perfecte pentru a fi personalizate cu mesajele emblematice pentru afacerea pe care o dezvoltati.

In gama noastra de pixuri cu invelis de bambus am adaugat modele simple, prietenoase prin culoare, forma si dimensiuni, pixuri cu invelis din bambus si finisaje metalice dar si pixuri cu carcasa de bambus si finisaje din plastic.

Beneficii pixuri bambus personalizate

Avantajele acestora sunt multiple. Pe langa functia importanta de instrumente de scris, sunt materiale ce pot fi oferite in pachetele corporate datorita aspectului luxos si profesional. In plus modelele de pixuri bambus personalizate propuse de firma noastra sunt 100% nepoluante, deoarece invelisul este reciclabil.

Pixurile din bambus personalizate sunt materiale promotionale premium si care ajuta sa obtineti notorietate. Aceasta caracteristica este foarte importanta in mediile business competitive.

Personalizam toate modelele de pixuri bambus, prin tehnici speciale

Suntem atenti la toate detaliile, de aceea tehnicile de imprimare a mesajelor folosite sunt performante. Astfel rezultatele obtinute sunt de cea mai buna calitate. Logo-urile si elementele grafice imprimate prin tampografie si print UV, devin detalii fine care ofera un plus de valoare obiectelor promotionale.

Tehnicile de personalizare propuse, asigura rezultate durabile, deci bugetul cheltuit pentru achizitia acestora este o investitie bine efectuata.

Costuri minime pentru personalizarea pixurilor din bambus

Oferta de pixuri personalizate este una atractiva. Preturile propuse pentru pixuri bambus si imprimarea cu elementele grafice dorite sunt competitive si accesibile atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.

Solutiile propuse de firma noastra sunt eficiente si aduc notorietate, deci merita sa fie luate in considerare, pentru orice tip de campanie publicitara.