DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Niciun eveniment fara mape de prezentare

Organizarea de evenimente publice necesita astazi o pregatire minutioasa. Aceasta intrucat si pretentiile audientei au crescut, astfel ca o conferinta de presa ori o prezentare de produs nu mai pot fi facute doar cu o apa minerala in fata si cu trei foi trase la imprimanta, pe post de material informativ.

Pentru ca un eveniment sa fie organizat ca la carte, ai nevoie de mult mai multe lucruri, iar unul dintre ele, fara de care aproape ca niciun eveniment public nu mai este organizat astazi, este mapa de prezentare.

Practic, toti invitatii primesc mape de prezentare, la pachet cu alte materiale informative si materiale promotionale. Acestea au rolul de a intregi o organizare care isi bazeaza esenta pe vorbitori, pe participanti, care trebuie sa fie in cunostinta de cauza despre actiunea la care tocmai au fost invitati. Dar sa vedem insa care sunt tipurile de mape de prezentare de care poti beneficia astazi pe piata si de unde le poti procura.

Mape de prezentare personalizate

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca orice mapa de prezentare trebuie sa fie personalizata. Desigur, multi ar putea considera ca este important ce se afla in interiorul mpei si nu pe coperta.

Insa, pentru un eveniment organizat cap-coada, niste mape de prezentare personalizate cu logoul si celelalte insemne ale firmei, eventual cu niste informatii si imagini sugestive, arata munca din spatele echipei de organizare, care s-a straduit sa ofere ce e mai bun invitatilor.

Astfel, de pe o mapa de prezentare deja afli informatiile esentiale despre produsul sau compania pe care o reprezinti. Abia dupa aceasta vor intra in scena celelalte materiale care insotesc de obicei mapa de prezentare: pliantul sau brosura informativa, materialele cu prezentarile de produse ori cu date despre eveniment, alaturi de pixuri, stick-uri de memorie sau block-notes-uri, ce sunt oferite invitatilor.

De asemenea, multe mape de prezentre sunt deja prevazute cu suport pentru CD, pentru a oferi invitatilor si posibilitatea lecturarii materialelor informative in format electronic, pe calculatorul personal.

Tipuri de mape de prezentare

In principiu, mapele de prezentare nu difera foarte mult intre ele, daca este sa ne referim la utilitate. Ele sunt de obicei format A4, astfel incat sa poata fi inserate coli imprimate sau alte materiale informative.

Ceea ce difera este insa modul de inchidere si de finisare a acesteia. Prin urmare, daca optati pentru o mapa personalizata, aceasta poate fi pe material lucios sau mat, cu scrisul ori sigla laminate, astfel incat sa iasa cat mai bine in evidenta. De asemenea, mapele pot fi de tip plic, fie inchise cu capse ori cu elastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.