Personalizare prin gravura laser

Materiale promotionale personalizate prin gravura laser – avantaje

Gravura laser este o tehnica speciala de inscriptionare a obiectelor confectionate din metal, lemn si plastic, cu ajutorul laserului. Dispozitivul de inscriptionare prin gravura laser functioneaza asemeni unei imprimante cu jet de cerneala, cerneala fiind inlocuita cu un fascicol de lumina laser.

Acest procedeu permite inscriptionarea precisa si perfecta a elementelor grafice, coordonate de un software special, instalat in computerul din care este data comanda. Efectul actiunii fascicolului laser este vaporizarea unui strat superficial din material.

Profunzimea gravurii poate fi ajustata, in functie de necesitate (si cerinte) din calculatorul de comanda. In functie de comenzile lansate, gravura realizata poate avea adancime intre 0.01 mm si 3 mm.

Avantajele personalizarii materialelor promotionale prin gravura laser
Primul si cel mai mare avantaj al acestei metode este calitatea! Materialele promotionale inscriptionate prin aceasta tehnica capata un aspect luxos si elegant. Sunt fine la atingere, se simt placut in timpul utilizarii, deci sunt considerate obiecte premium pentru orice tip de campanie publicitara. Obiectele personalizate prin aceasta tehnica au detalii bine definite. Rezolutia foarte mare la care se realizeaza elementele grafice prin acea metoda permite obtinerea unor imagini clare, precise, bogate in detalii.

Rezistenta. Un alt avantaj al gravurii cu laser este durabilitatea. Inscriptiile realizate prin aceasta metoda sunt durabile. Fata de inscriptiile realizate prin alte metode care isi pierd aspectul dupa o perioada de utilizare, inscriptiile cu gravura laser nu isi modifica aspectul in timp. Inscriptia cu laser este rezistenta nu isi pierde calitatile sub actiunea solventilor chimici, nu se deterioreaza sub actiunea factorilor mecanici. Imaginea produsa prin gravura laser este permanenta!

Acuratete! Obiectele supuse procesului de personalizare prin gravura laser, nu isi pierd din calitati. Aspectul acestora nu este modificat in niciun fel, datorita preciziei. Lemnul, plasticul, metalul, granitul si sticla, sunt cateva dintre materialele ce pot fi inscriptionate prin gravura laser.

Viteza! Dispozitivele de gravura laser si softurile speciale utilizate permit realizarea rapida a unui numar mare de materile promotionale. Acesta tehnologie este una extrem de competitiva si asigura calitate superioara, incomparabila cu alte metode de inscriptionare si personalizare.

Protectia mediului. Metoda de personalizare prin gravura laser este nepoluanta. Prin acest proces nu se produc reziduri, care sa afecteze mediul inconjurator. Tehnologia avansata utilizata, permite personalizarea obiectelor promotionale de mici dimensiuni fara a produce resturi nocive pentru mediul inconjurator. In plus, aceasta metoda nu afecteaza in niciun fel organismul uman, deci nu exista risc de a dezvolta alergii si iritatii cutanate.
Obiectele personalizate prin gravura laser pot fi utilizate in siguranta de persoanele cu sensibilitate la substante chimice.

Materiale publicitare inscriptionate prin gravura laser
Putine sunt obiectele care nu pot fi personalizate prin aceasta metoda precisa! Materialele promotionale propuse de firma noastra sunt diverse si variate, potrivite pentru a fi folosite in numeroase tipuri de campanii publicitare. Pot fi incluse in mape de prezentare, pot fi considerate cadouri corporate sau materiale publicitare premium.

Brelocuri metalice – o categorie foarte populara de materiale publicitate. Brelocurile metalice personalizate prin gravura laser, pot fi folosite multi ani, de aceea impactul acestora este foarte mare.

Pixuri metalice – pixurile cu carcasa metalica impreisoneaza prin aspect premium si functionalitate ridicata. Sunt cele mai populare materiale publicitare, folosite in campanii de branding. Metoda de personaliziare prin gravura laser, aduce un plus de notorietate obiectelor si campaniei desfasurate.

Memoriile USB – aceste dispozitive capata aspect premium imediat ce au fost supuse procesului de gravura laser. Devin obiecte individuale, extrem de apreciate si folosite. Memoriile USB cu carcasa metalica vin cu numeroase caracteristici benefice pentru imaginea pe care o creati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *