DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Devino propriul tau editor prin serviciile de tiparire carti

Ti-a trecut vreodata prin gand ca ai putea sa scoti o carte bazata pe o idee geniala, dar nu stii de unde sa o incepi? Nimic mai simplu. Prin serviciile noastre de tiparire carti, oricine isi poate scoate propria sa carte, fara a mai fi nevoie sa treaca prin calvarul impus de edituri.

Tot ceea ce ai de facut este sa te apuci de scris si sa lasi deoparte gandurile privind costurile exorbitante pentru editarea unei carti, asa cum probabil ai auzit ca se practica in aceasta bransa.

Timpul scurt in care cartea ta poate vedea lumina tiparului, dar si conditiile grafice deosebite, iti pot schimba total parerea despre acest gen de servicii.

Nu mai punem la socoteala preturile avantajoase, net inferioare fata de cele cerute de editurile consacrate. Dar, sa vedem insa cum poti intra in bransa scriitorilor, atunci cand esti sigur pe talentul tau, dar nu ai gasit inca o cale de afirmare.

Totul intr-un singur loc

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand esti hotarat sa scoti o carte sunt foarte simpli. Primul lucru pe care trebuie sa il ai este manuscrisul cartii. Aceasta presupune redactarea cartii si corecturile necesare.

Totodata, va trebui sa faci o minima aranjare in pagina, daca stii cat de cat formatul in care doresti sa apara cartea. Acest lucru iti va usura mult misiunea, intrucat iti vei putea face o idee mai concreta cu privire la numarul de pagini al viitarului tau roman.

Cu acest document, incarcat pe un suport electronic, contacteaza serviciul nostru de editare si tiparire carti, unde iti vor fi explicati pasii de urmat. Aici, vei afla formatul care se potriveste cel mai bine cartii tale, precum si tipul de finisare: coperta, legatorie, tipul de hartie folosit si variantele de policromie. In ceea ce priveste coperta, din nou ar fi bine ca aceasta sa fie deja conceputa de tine.

Prin serviciile de tiparire carti pot avea la dispozitie servicii de editare grafica si aranjare in pagina, chiar si tehnoredactare si corectura, insa de obicei acestea sunt platite suplimentar in functie de numarul de pagini.

De asemenea, un rol hotarator il reprezinta policromia. Cu cat coperta si interiorul vor fi mai complexe din punct de vedere grafic, cu atat va creste si pretul. Din acest motiv, varianta cea mai intalnita atunci cand vorbim despre tiparire carti este cea cu policromie la nivelul copertii si tiparire monocrom la interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.