DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Ce trebuie sa stii despre tiparirea cartilor

Tehnologia a evoluat repede si continua sa o faca, iar in randul cititorilor a ramas cartea tiparita in locul celei electronice. Cartile tiparite au succesul lor datorita faptului ca sunt palpabile si personale. Chiar daca in libraria sau in biblioteca de unde s-a cumparat mai exista inca 50 de exemplare, pe a ta poti sa o personalizezi. Sunt lucruri pe care trebuie sa le stii despre tiparire cartilor, mai ales daca esti un cititor convins.

Prima carte tiparita in limba romana a aparut in anul 1561, la Brasov. Informatiile din aceasta carte au fost despre textul celor patru Evanghelii. La traducerea acesteia au participat si preoti romani din Scheii Brasovului. In Europa, Germanul Johannes Gutenberg a inventat tiparul cu litere mobile de plumb – in anul 1445. Literele de plumb se refoloseau si se reasezau in functie de text.

Tipariturile ce au aparut din anul 1445 pana in 1500 erau cunoscute sub numele de incunabile ( nu aveau pagini de titlu si incepeau direct cu un capitol introductiv –incipit– si erau incheiate cu  -explicit-. Johannes Gutenberg a tiparit “Biblie in 42 de randuri”, iar fiecare pagina a fost tiparita pe doua coloane cu 42 de randuri fiecare, in doua volume.

Astazi, diferentele intre cartile tiparite si cele electronice consta in primul rand in calitatea lecturii, iar de cealalta parte se afla calitatea hartiei si a copertii. Tiparirea cartilor reprezinta un atuu si in ceea ce priveste lipsa inspiratiei cand ne referim la cadouri. O carte tiparita aleasa pentru o persoana apropiata (careia sa ii placa sa citeasca) este cadoul perfect in orice ocazie.

Tiparirea cartilor nu este utila doar pentru cititori, ci si pentru cei care doresc sa transmita ceva. Cartile sunt utile pentru cei care doresc sa invete diferite lucruri despre o multime de domenii. Spre exemplu: puteti citi o carte despre idei de marketing sau sa comandati o carte despre acest domeniu, sa fie tiparita.

Dynamicprint.ro va pune la dispozitie tiparirea cartilor si/sau a revistelor in functie de dimensiuni, respectiv: A4 (210 x 297mm), A5 (148,5 x 210mm) sau B5 (173 x 248mm). Orice informatii pe care doriti sa le transmiteti si altor persoane in formatul unei carti sau a unei reviste, se pot tipari mult mai usor pe dynamicprint.ro.

Cititul cartilor este o experienta deosebita pentru cei carora le place acest lucru. Ba mai mult, cititul unei carti pe care au asteptat-o reprezinta incantarea lor. Pentru fiecare cititor in parte, cartea este unica si acest lucru este constituit in mod special de hartia folosita.

Dynamicprint.ro se ocupa de tiparirea cartilor si a revistelor cu materiale de inalta calitate. Asadar, daca va ganditi sa impresionati cititorii, tiparirea unei carti este cea mai buna alegere! In zilele noastre, cartile care contin informatii despre anumite domenii sunt cele mai cautate, urmate de cele SF.

Fisiere acceptate pentru tiparirea revistelor sau a cartilor:

Corel, Illustrator, Photoshop, .tiff, .jpeg. sau .pdf. Rezolutia imaginilor pe care le utilizam sunt: minimum 300 dpi. Formatul de culoare este CMYK. Daca fisierele trimise sunt vectoriale, textele trebuie convertite in curbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.