Cani personalizate

Afișez toate cele 5 rezultate

 
DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Cani personalizate

Cană albă

7,85 lei

Cani personalizate

Cana argintie/aurie metalizat

17,88 lei

Cani personalizate

Cana colorata (toarta si buza)

11,20 lei
12,52 lei

Cani personalizate

Cana termosensibila

17,88 lei

Cani personalizate

Cani personalizate din materiale ceramice de inalta calitate!  Aceste accesorii sunt printre cele mai apreciate cadouri corporate. Sunt daruri inedite ce pot fi oferite colaboratorilor si angajatilor. Sunt practice si foarte versatile si pot fi utilizate in diferite campanii de promovare a companiei, dar pot fi integrate cu succes in pachetele cadou oferite angajatilor si partenerilor de afaceri in cadrul evenimentelor de sezon. Modelele de cani personalizate propuse, pot fi cadouri perfecte pentru colegii de scoala, colegii de servici, membri apropiati din familie. Sunt acele elemente ce pot fi usor personalizate cu mesajul/imaginea preferata, au grad ridicat de utilizare, sunt aspectuoase, de aceea sunt considerate cadouri premium, bine gandite. Datorita caracteristicilor deosebite, canile personalizate propuse pot fi folosite ca marturii pentru botez si nunta, sau la alte evenimente memorabile din viata. Atat pentru companii cat si pentru persone fizice, punem la dispozitie o gama foarte variata de cani perfecte pentru personalizare. Puteti alege din stocul nostru, cani albe confectionate din ceramica de inalta calitate, puteti opta pentru modele de cani argintii sau cani aurii, care asigura un aspect premium. Pentru campaniile de promovare a imaginii, pot fi alese cani albe cu toarta colorata, sau modele de cani albe cu toarta si interior colorat, pe care pot fi imprimate logo-urile si mesajele dorite. Acestea au aspect profesional extrem de apreciat in mediul business. Cele mai impresionante raman insa, modelele de cani termosensibile personalizate, care ofera aspect inedit in orice situatie.

Cani personalizate, calitate premium

Modelele de cani personalizate propuse de compania noastra se disting prin calitate si aspect premium. Materialele ceramice folosite sunt exceptionale iar finisajele impresionante, astfel ca modelele  propuse sunt placute la atingere. Folosirea acestor cani personalizate devine un obicei placut. Dimensiunile canilor difera usor de la un model la altul, au greutate variabila intre 300-360g, inaltimea acestora este de cca. 9.9 cm  iar diametrul de aproximativ 8.2 cm. Volumul este mai mult decat generos, de aproximativ 330g. Suprafata de personalizare propusa este de 95X210, iar metoda de imprimare utilizata este una prietenoasa.  Produsele propuse pentru personalizare, pot fi folosite cu succes timp indelungat.

Cani personalizate, prin metode durabile

Metoda de imprimare propusa (mesaj, imagine, logo, elemente grafice), este cea de transfer termic. Aceasta tehnica presupune aplicarea imaginii dorite cu ajutorul presiunii si a caldurii termice. Tehnica este una durabila si nu afecteaza in nici un mod caracteristicile canilor personalizare. Modelele de cani imprimate prin transfer termic, isi pastreaza aspectul chiar daca sunt  curatate la temperaturi inalte sau sunt introduse in masina de spalat vase. Produsele astfel personalizate pot fi introduse in frigider, congelator si cuptor cu microunde, in deplina siguranta. Tehnica de transfer termic este una prietenoasa, care nu polueaza, care nu afecteaza calitatile canii personalizate.

Costuri competitive, pentru cani personalizate

Oferta noastra de pret este foarte competitiva, de aceea te poti bucura de costuri minime pentru canile personalizate dorite. Punem cap la cap toate elementele si pregatim oferte deosebite pentru materialele promotionale si cadouri. Pentru a realiza ofertele, tinem seama de cantitatea de cani personalizate comandate si de numarul de culori folosite.