Camasi personalizate

Afișez toate cele 4 rezultate

 
DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Camasi personalizate

CHIC – barbati

36,05 lei

Camasi personalizate

CHIC – dama

46,28 lei

Camasi personalizate

STYLE – dama

52,88 lei

Camasi personalizate

STYLE LS – barbati

51,15 lei

Camasi personalizate

Personalizam o gama foarte mare de articole promotionale. Modelele de camasi personalizate propuse de compania noastra pot fi folosite pentru orice eveniment business, pentru traninguri sau pot fi oferite drept cadouri corporate. Toate materialele publicitare recomandate sunt menite sa aduca notorietate afacerii pe care o promovati.

Pentru a-ti usura sarcina de a gasi camasile perfecte pentru personalizat, am achizitionat o gama foarte variata de modele cu croi modern, materiale de buna calitate, culori dinamice sau pastel.

Materialele alese sunt 100% naturale, placute la atingere, prietenoase cu organismul si in totalitate reciclabile, deci sunt bine acceptate in toate mediile de promovare. Bumbacul utilizat pentru confectionarea accestor camasi personalizate este foarte rezistent si se comporta perfect la procedeele de imprimare.

Prin metodele de imprimare – serigrafie, transfer termic si sublimare – ne asiguram ca oferim rezultate calitative si de durata. Camasile astfel personalizate pot fi utilizate in conditii outdoor, isi pastreaza aspectul inedit dupa curatari repetate si isi mentin caracteristicile in timp.

Camasile personalizate, materiale ce asigura vizibilitatea marcii

Modelele de camasi pregatite pentru personalizare sunt optiunea ideala pentru a aduce prestanta marcii pe care o promovati. Sunt mai elegante si mai luxoase fata de tricouri, sepci si veste si ofera un aer mai profesional campaniei pe care o desfasurati. Logo-urile imprimate sunt asociate cu brandul, eleganta, profesionalismul si bunul gust. Inlocuind alte materiale publicitare cu camasi personalizate, obtineti reputatie si aprecieri pozitive.

Camasi personalizate, investitii minime de durata

In portofoliul nostru am adaugat o gama extrem de variata de camasi, perfecte pentru a fi personalizate. De aceea puteti gasi cu usurinta, modele potrivite pentru a va aduce un plus de imagine. Toate modelele pot fi imprimate cu elemente grafice specifice si pot fi purtate cu placere.

Pentru ca ne dorim o colaborare fructuoasa, am lansat oferte de pret imbatabile! Toate ofertele sunt individuale si avem in vedere volumul comenzii, colaborarile anterioare. Dimensiunea elementelor grafice imprimate, dar si alte detalii specifice.