DYNAMIC PRINT vinde doar persoanelor juridice.
Am investit în tehnologie și echipamente performante de ultimă oră, suntem importator direct de materiale promoționale și de aceea putem garanta un standard ridicat de calitate al printurilor, materialelor și personalizarilor. Acest lucru, totodată, ne permite să oferim cliențiilor noștri cele mai bune prețuri și termene de livrare.
Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată sau dacă aveţi întrebări.
 

Bluze/Fleece personalizate

Bluzele fleece personalizate sunt articole promotionale cu impact ridicat, esentiale in campaniile de iarna. Personalizam o gama variata de fleece barbati, fleece femei si bluze pentru copii, faricate din material polar, calduros.

Modele de fleece personalizate propuse, sunt foarte variate ca si croi, culoare si modele, si pot fi utilizate in numeroase situatii. Sunt ideale pentru a fi folosite pentru evenimente publicitere, pot fi oferite angajatilor, colaboratorilor sau in calitate de obiecte promotionale in campaniile pe care le sponsorizati. Fleecele sunt extrem de apreciate si au durabilitate ridicata, deci mesajul transmis este mai eficient decat in cazul altor canale.

Punem la dispozitie fleece personalizate de calitate superioara

Modelele propuse pentru acest sezon sunt de cea mai buna calitate, fapt pentru care sunt considerate materiale promotionale premium. Studiile de specialitate au demonstrat ca  fleecele cadou sunt articole promotionale pastrate si purtate, deci sunt considerate elemente publicitare mai eficiente, fata de alte resurse.

Tipurile de fleece personalizate propuse de compania noastra sunt prevazute cu calitati superioare. Sunt confectionate din stofe cu caracteristici polare, deci sunt dense, calduroase si foarte apreciate de cei care le poarta.

Finisajele acestora sunt impecabile, fapt pentru care asigura aspectul premium, dorit. Bluzele sunt prevazute cu guler inalt de protectie, buzunare generoase si sistem de inchidere cu fermoar.

Mesajele imprimate pe aceste fleece, sunt durabile si rezistente, de aceea sunt considerate articole  publicitare de impact in campanile de promovare a imaginii din sezonul de iarna.

Oferte speciale pentru fleece personalizate

Pentru a va ajuta sa va optimizati cheltuielile destinate materialelor publicitare, am  realizat oferte de pret exceptionale pentru toate tipurile de fleece personalizate. Costurile de productie si livrare propuse sunt competitive, de aceea ne asteptam la colaborari fructuoase!

Va stam la dispozitie pentru a va oferi toate detaliile cu privire la metodele si tehnicile de personalizare a fleecelor, dar si cu alte detalii menite sa va organizati mai bine timpul, banii si materialele promotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.